Nu har hösten dragit igång och det har blivit hög tid att boka sina biljetter till alla kommande SharePoint-konferenser. I synnerhet SEF Unity Connect vid Clarion Hotel i Stockholm, mellan 26-28 oktober. Dunite är nämligen med och bidrar i form av Magnus Danielson, som kommer hålla två intressanta dragningar: ”Customer Case: How to Eliminate Paper Forms for 18.000 Employees” och ”SharePoint Add-in Built with AureliaJS”.

I ”Customer Case: How to Eliminate Paper Forms for 18.000 Employees” görs en djupdykning i ett kundprojekt som innefattade effektivisering och digitalisering av organisationens pappersformulär. Med hjälp av SharePoint och digital forms lyckades man åstadkomma något av ett papperslöst kontor, och Magnus kommer här att berätta hur man tänkte innan, under och efter hela processen.

Den andra attraktionen ”SharePoint Add-in Built with AureliaJS” blir en demo om hur man kan kombinera Office 365 med Aurelia. Och vad är då Aurelia? Ni som känner till klient-ramverket Durandal kanske vet att grundaren Rob Eisenberg sedermera vidareutvecklade det till AureliaJS, som blivit riktigt populärt bland Single Page Applications-ramverk. Allt från hur man skapar sina vyer, modeller och routing till hur man lägger till applikationen i en App part tas upp.

Hur fängslande låter inte detta? Det är bara att registrera sig här, och räkna ner dagarna till oktober! Använd gärna koden SEFMAGD10 när du köper din biljett och få 10% rabatt.

SEF Unity Connect, Clarion Hotel Stockholm, 26-28 oktober