Som vi skrev tidigare i höstas så var Dunite inbjudna att presentera på SEF Unity Connect konferensen (26-28 oktober). Vi har samlat våra intryck och reaktioner såhär i efterhand och tänkte att det vore kul att visa några bilder från dessa SharePoint-intensiva dagar vid Clarion Hotel i Stockholm. Det var minst sagt inspirerande att lyssna på så många intressanta dragningar om allt från det senaste (och fortfarande i preview) i Office 365 till hur man ska tänka kring SharePoint Server 2016. Kul också att så många var och lyssande på Magnus Danielsons presentationer ”SharePoint Add-in Built with AureliaJS” och ”Customer Case: How to Eliminate Paper Forms for 18.000 Employees”!

Här följer ett urval av bilderna som vi tog på konferensen.

Microsofts product marketing-chef för SharePoint, Dan Holme, kickade igång allt tillsammans med Göran Husman och Wictor Wilén.

Direkt efter keynoten så var det Magnus tur att prata om SharePoint och AureliaJS.

Vi passade på att filma en snutt när Magnus stod och berättade om Dunite.

20161027 101128 from Allan Persson on Vimeo.

Namnkunnige Spencer Harbar kan ses här på scen när han gav sin ”Scaling SharePoint 2016 Farms with MinRole & Other Tools”-föreläsning.

Hotellets bankettsal, aulan där invigningen och slutpanelen ägde rum samt där några av föreläsningarna hölls, hade som ni kan se en fantastisk utsikt.

Till slut samlades de talare som var kvar en sen fredagseftermiddag för ett gruppfoto. Här ser man bl.a. (fr. vänster) Göran Husman, Albert-Jan Schot, Christina Wheeler, Wictor Wilén, Knut Relbe-Moe, Susan Hanley, CA Callahan, Penelope Coventry, Joanne Klein och Liang Zheng. Snacka om en gedigen kunskapsbank! Vi ser redan fram emot nästa års konferens.