Det har blivit lite av en tradition här på Dunite att tillbringa en hel dag på Hufvudsta gård i Solna för att årsplanera och sätta upp nya mål. Våra årliga möten blir alltid produktiva när vi vistas i det fina gårdshuset som utmärker sig med bland annat god mat, trevlig service, vacker utsikt över Ulvsundasjön och ståtliga hästar – och så var fallet även i år.

Vi inledde dagen med att sammanfatta fjolårets projekt och följa upp målen som sattes då. Därefter gick vi igenom våra styrdokument och aktualiserade några nya arbetsprocesser. Efter den fina torsken som serverades till lunch, ägnade vi eftermiddagen åt att gå igenom våra pågående säljaktiviteter för att sedan avsluta dagen med att diskutera fram och sätta upp nya mål för 2017.

Här följer några inspirerande bilder från dagen.

HG_1

 

HG_2

 

HG_3