Även i år såg vi till att boka in en heldag vid Hufvudsta gård i Solna för vår traditionsenliga årsplanering. Det är alltid lika givande att blicka tillbaka och konstatera att vi hjälpt många viktiga kunder runt om i Sverige med våra SharePoint-lösningar – och inom så många olika branscher – allt från banksektorn, stora och små myndigheter och kanslier till e-handelsbolag, för att nämna några. Det har varit oerhört roligt att bistå dem med genomtänkta idéer och effektiva lösningar inom SharePoint och Office 365-området.

Nu tar vi nya tag för att vara lika produktiva under 2018. Vår ambition är att alltid kunna leva upp till vårt motto: Vi är experter på att utveckla verksamheter med hjälp av lösningar i Office 365. Och Hufvudsta gård är utan tvekan den perfekta platsen för inspiration och motivation.

hg1

hg2

hg3