Teamet på Dunite

Ta gärna kontakt med oss för att diskutera era utmaningar. Vi har många års erfarenhet att lotsa våra kunder från idé till lösning. Det är oftast bra att involvera oss tidigt i ett projekt så kan vi stödja er med erfarenheter från liknande projekt och frågeställningar.

Joakim

Jocke

Joakim är en utvecklare som brinner för C# och .NET. Han har ett stort intresse för nya tekniker, särskilt om de leder till häftiga SharePoint-lösningar.

Emma

emma

Emma är vår utvecklarexpert och rådfrågas ofta om hur kniviga problem ska lösas. Hon har lång erfarenhet av ärendehantering, lagar och regler. Behärskar allt från arbetsflöden till CSOM.

Magnus

Magnus

Magnus delar på uppgiften arkitekt och utvecklare. När stora system med miljontals dokument och tiotusentals användare ska byggas upp är det bra att ha med honom i diskussionen.

Du?

Du?

En erfaren C#-utvecklare som tycker att SharePoint är lika coolt som vi tycker det är.

Rammtin

Gustaf

Rammtin är en kreativ utvecklare som har passion för både frontend och backend utveckling. Han är en all-around person som har kunskapen att jobba med webbdesign/UX, frontend och backendutveckling.

Allan

021916_1241_test1.jpg

Allan är vår junior-utvecklare som alltid känt sig hemma med Microsofts produkter. Han håller ett extra utkik på det som händer i Redmond och hjälper oss med utvecklingsarbetet på Dunite.

Totta

Magnus

Totta är affärs- och verksamhetsutvecklare. Ser möjligheter i det mesta. Jobbar med såväl utveckling av Dunite som med kundernas processer och verksamheter.

Nina

Du?

Nina hanterar vår ekonomi och förvaltning sedan många år. Hon kan projekt och faktureringsrutiner innan och utan.

Samarbetspartners

Specialistkompetens behövs inom alla områden, därför samarbetar vi på Dunite med några av Sveriges vassaste konsultbolag på sitt respektive område.

Cybercom

Vi är underleverantör till Cybercom på Kammarkollegiets-ramavtal ”Programvaror och tjänster”. Det gör att organisationer i offentlig sektor kan avropa oss på det avtalet utan att behöva genomföra en egen upphandling. Mer information hittar du hos

Kammarkollegiet

Happiness

Happiness är duktiga på interaktionsdesign och grafisk profilering och vi har hittat flera intressanta projekt där de stärker vårt erbjudande på SharePoint-plattformen. Happiness har vunnit flera design priser. Mer information hittar du hos

Happiness

FormPipe

Formpipe är ett programvarubolag inom Enterprise Content Management (ECM). De utvecklar och levererar ECM-produkter för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. Mer information hittar du hos

FormPipe

Mjukvarukraft

Mjukvarukraft är ett litet flexibelt företag som är specialiserade på integration och systemutveckling baserad på och kring Microsofts plattformar och produkter. Mer information hittar du hos

Mjukvarukraft